INFO TRIATLETES

(pendent d’actualitzar)

TIMING pel DIUMENGE 16 DE JULIOL DE 2017

 1. 7:30 a 8:30h: Plaça Major de Vic: lliurament de dorsals (no federats i federats fora de Catalunya)
 2.  7:45 a 8:45h: Plaça Major de Vic – Box 2: Control de material: obert per deixar el material de la cursa a peu i deixar les bicicletes per transportar-les al BOX 1 (l’organització s’ocuparà de transportar i ubicar cada bicicleta al BOX 1). Les bicicletes seràn protegides per materials que evitin qualsevol ratllada o averia.
 3.  9:30h: Plaça Major de Vic: Transport de triatletes en autobusos fins a la sortida (Club Nàutic Vic-Sau-Pantà de Sau-Box 1). Si algú vol, es pot anar amb bicicleta fins a la T1, sempre i quan s’arribi abans de les 10:30.

   • Si algú vol, es pot anar en bici fins a la T1, sempre i quan s’arribi abans de les 10:30.
   • Per falta d’espai d’aparcament a la zona de sortida (Pantà de Sau) i degut que la carretera és molt estreta, és obligatori que TOTS els triatletes utilitzin l’autocar de l’organització per desplaçar-se fins la sortida (temps aproximat del viatge: 30-35′).
   • A l’autocar, cada triatleta haurà de portar tot el material necessari per la natació i la bici, a més rebrà una bossa, sense numerar, on dipositarà la roba de carrer si ho creu necessari. Aquesta bossa l’haurà de dipositar a dins de la bossa gran numerada que es trobarà al box, i es dipositarà dins la mateixa tot el que es tregui un cop nedat i la bossa amb la roba de carrer. L’organització retornarà aquestes bosses al box 2, on les trobaran els triatletes.
   • Serà motiu de desqualificació el no dipositar, el material a dins de la bossa. A més aquest fet comportarà molts problemes per trobar el propietari del material.
  • El fet de si es portarà neoprè o no, dependrà de la mesura de la temperatura per part dels jutges de la FCT el mateix dia de la prova. Però és molt probable que sigui necessari o opcional.
  • Com a consequència del poc espai per aparcar que hi ha a la sortida del triatló (Pantà de Sau) i que la carretera estarà tallada, els familiars o acompanyants només podran accedir fins la zona de la sortida amb els autocars de la organització. L’organització oferirà un seguit d’activitats a la Plaça Major de Vic per tothom.
 4. 10:00h: Club Nàutic Vic-Sau-Pantà de Sau-Box 1): arribada aproximada dels autobusos. Trobareu les bicicletes al box 1. Podreu accedir a la vostra bicicleta per posar els estris necessaris per la competició (en cap cas es podrà treure la bicicleta del box).
 5. 11:00h: Club Nàutic Sau Vic-Sau-Pantà de Sau-Box 1): Sortida III TRIATLÓ D’OSONA.
  NOTES:

  • AVITUALLAMENTS: degut a la prohibició de fer avituallaments en espais d’interès natural, el primer avituallament serà al principi de la 2a transició.
  • CRONOMETRATGE: Xip electrònic a càrrec de la Federació Catalana de Triatló (Sistema Champion Chip – Xip Groc).
  • SERVEI DE DUTXES: al Club Natació Vic-ETB, a 800 metres de la zona d’arribada.
Anuncis